Kuidas unustada võrku Windows 10-s

Kui ühendate oma Windows 10 arvutis traadita võrguga, saate tulevikus selle võrguga ühenduse luua alati, kui see on levialas. See muudab võrguühenduse loomise tavalistes asukohtades palju lihtsamaks, kuna see takistab teil vajamast iga kord ühenduse loomiseks traadita võrgu parooli.

Kuid aeg-ajalt ühendate võrguga, millega peate ühenduma ainult üks kord, või ühendate tahtmatult vale võrguga. Nendel juhtudel võite leida, et Windows 10 jätkab ühenduse loomist selle võrguga, kui olete leviulatuses, mis ei pruugi olla soovitud käitumine. Õnneks on Windows 10 võrku võimalik unustada, nii et teie arvuti lõpetab selle ühenduse loomise.

Salvestatud võrgu eemaldamine Windows 10-st

Selle artikli juhised eeldavad, et olete varem ühendunud vähemalt ühe võrguga, mille soovite unustada. Kui otsustate hiljem, et soovite selle võrguga uuesti ühendust luua, peate selle uuesti sisestama traadita ühenduse parooli.

1. samm: klõpsake nuppu Ekraani vasakus alanurgas.

2. samm: klõpsake hammasrattaikooni.

3. samm: valige suvand Võrk ja Internet .

4. samm: klõpsake akna vasakus servas vahekaarti Wi-Fi .

5. samm: valige suvand Halda tuntud võrke .

6. samm: klõpsake võrku, mille soovite unustada, seejärel klõpsake nuppu Unusta .

Kas teie arvuti kõvaketta palju ruumi võtab enda alla prügikasti olevad failid? Siit saate teada, kuidas tühjendada Windows 10 prügikast ja kuidas see ruum tagasi saada.

© Copyright 2021 | computer06.com