Mida tähendab kasutamata rakenduste laadimine iPhone 11-s?

  • IPhone'i valik „Kasuta kasutamata rakenduste laadimine” on kasulik viis seadme salvestusruumi haldamiseks.
  • Teie iPhone kustutab selle sätte sisselülitamisel automaatselt rakendusi, mida pole mõnda aega kasutatud.
  • Kui iPhone laadib kasutamata rakendused alla, kustutab see ainult rakenduse. Rakendusega seotud andmeid ei kustutata.

Kui olete oma iPhone 11 menüüsid sirvinud, olete võib-olla märganud suvandit „Kasutamata rakenduste laadimine”.

Ehkki iPhone pakub selle sätte kirjeldust, võite siiski mõelda, mida teie kasutamata rakenduste laadimine teie iPhone'is tähendab.

See suvand pakub võimalust osa oma salvestusruumi automaatseks haldamiseks viisil, mis ei mõjuta mõne rakenduse olemasolevaid andmeid ega dokumente.

Kui olete lubanud seade „Lülita kasutamata rakendused välja”, kustutab iPhone automaatselt rakendused, mida pole mõnda aega kasutatud. Kuid see ei kustuta nende rakendustega seotud andmeid.

Kui otsustate hiljem, et soovite rakendust kasutada, saate selle rakenduste poest lihtsalt uuesti installida ja kõik teie andmed ja dokumendid on endiselt alles.

Kuidas lubada või keelata suvand Unload Unused Apps iPhone 11-s

Selle artikli toimingud viidi läbi iPhone 11 operatsioonisüsteemis iOS 13.3.1. Need sammud toimivad ka muude iPhone'i mudelite puhul, mis kasutavad iOS 13.

1. samm: avage rakendus Seaded .

2. samm: kerige alla ja valige suvand iTunes & App Store .

3. samm: kerige menüü alaossa ja puudutage selle sisse- või väljalülitamiseks nuppu Kasuta kasutamata rakenduste laadimine paremal. Mul on see alloleval pildil sisse lülitatud.

Lisateave iPhone 10 ebaõnnestunud pääsukoodi katsetamise kohta ja lisateave selle kohta, kuidas lasta oma iPhoneil automaatselt andmed kustutada, kui pääsukood on 10 korda valesti sisestatud.

© Copyright 2022 | computer06.com