Kuidas peatada Google'i slaidide kontaktide soovitamist, kui kirjutate kommentaari nime

Selle artikli juhised näitavad teile, kust leida Google Slideses seade, mis peatab rakenduse näitamise teie kontaktide loendist, kui kirjutate nime kommentaari.

  1. Avage esitlus teenuses Google Slides.
  2. Klõpsake akna ülaosas vahekaarti Tööriistad .
  3. Valige menüü allosas Preferences .
  4. Klõpsake vasakul oleval kastil Soovita kontakte kommentaarides, seejärel klõpsake menüü allosas nuppu OK .

Võimalus lisada kommentaare Google'i rakendustele, näiteks Google Slides, koos failide jagamise ja nendega ühildamise lihtsusega on abiks teistega töötamisel.

Selle interaktsiooni üks aspekt hõlmab aga Google'i esitluste harjumust näidata seotud kontaktide loendit, kui kirjutate kommentaari kellegi nime. See võib olla ebamugav ja see võib olla asi, mille soovite peatada. Meie allolev juhendaja näitab teile, kust leida seade, mis selle käitumise peataks.

Kuidas lõpetada Google'i slaidide kommentaarides kontaktide soovitamine

Selles artiklis toodud toimingud viidi läbi Google Chrome'i veebibrauseri töölauaversioonis, kuid need toimivad ka teistes töölauabrauserites, näiteks Firefox või Microsoft Edge.

Pange tähele, et see ei takista Google Slides'il automaatselt täidetavate kontaktide loendi kuvamist, kui kirjutate kommentaari @ sümboli @ või + sümboli.

1. samm: logige sisse oma Google Drive'i aadressil https://drive.google.com ja avage Google Slides esitlus.

2. samm: valige akna ülaosas vahekaart Tööriistad .

3. samm: valige suvand Eelistused .

4. samm: eemaldage märge kommentaarides kontaktide soovitamise vasakul küljel ja klõpsake siis nuppu OK .

Siit saate teada, kuidas salvestada üks Google'i slaidide slaid pildina, kui soovite seda kellegagi jagada või mõnda muusse dokumenti lisada.

© Copyright 2022 | computer06.com