Rakenduse kontaktpöörduse keelamine iOS 10-s

Mõned teie iPhone'i installitud rakendused saavad palju paremini toimida, kui neil on juurdepääs mõnele teie seadme teabele. Enamik neist rakendustest nõuab enne teie teabe kasutamist teie luba. Üks koht, kuhu kolmandate osapoolte rakendused võiksid soovida pääseda, on teie kontaktide loend.

Rakenduse installimisel ja esmakordsel kasutamisel paluti teil tõenäoliselt luba anda telefoni teatud piirkondadele luba. Kui oleksite rakendusele andnud juurdepääsu oma kontaktidele, kuid soovite nüüd selle juurdepääsu tühistada, saate seda teha. Meie allolev juhend näitab teile, kust seda seadet leida, et saaksite keelata rakenduse juurdepääsu oma iOS 10-i kontaktidele.

Kontaktide lubade lubamine või keelamine iPhone 7-s

Selle artikli toimingud viidi läbi iPhone 7 Plus versiooniga iOS 10.3.1. Need sammud toimivad teiste iPhone'i mudelite puhul, mis kasutavad seda sama iOS-i versiooni. Kui otsustate rakenduse juurdepääsu oma kontaktidele keelata, võib see muuta rakenduse käitumisviisi ja blokeerida funktsioonid, mida rakendus muidu funktsioneeriks. Kui leiate, et rakenduse kontaktjuurdepääsu eemaldamine eemaldas vajaliku funktsionaalsuse, saate alati naasta menüüsse allpool toodud viimases etapis ja uuesti aktiveerida selle rakenduse juurdepääsu oma kontaktteabele.

1. samm: puudutage seadete ikooni.

2. samm: kerige alla ja valige suvand Privaatsus .

3. samm: valige suvand Kontaktid .

4. samm: kohandage kontaktide juurdepääsu rakendustele, kes on selle kasutamiseks luba taotlenud. Kui nupu ümber on roheline varjund, on rakendusel juurdepääs teie kontaktidele. Alloleval pildil on Venmol juurdepääs minu kontaktidele, Drive aga mitte.

Menüü Privaatsus sisaldab teie iPhone'i jaoks palju kasulikke sätteid. Näiteks saate teada, mida tähendab väike nooleikoon teie iPhone'i ekraani ülaosas, lisaks saate teada, mis põhjustas selle ilmumise ja kuidas saate tulevikus takistada sellel rakendusel sellist juurdepääsu.

© Copyright 2021 | computer06.com